tisdag 31 januari 2017

Reklamsamarbete med UIP - Fifty Shades Darker

Detta är ett sponsrat inlägg med reklam för Fifty Shades Darker

Åsikterna går verkligen isär när det gäller böckerna om den romantiska thrillern "Fifty Shades of Grey" och så även när jag frågar runt bland mina vänner när det gäller filmerna.
När filmen kom ut första gången vart det debatt i tvsofforna. Var det kvinnofrämjande eller förnedrande?  BDSM-diskussionen flyttade så in i finrummet.
Personligen kan jag nog tycka att allt är bra, bara båda är med på det. Sen vad folk väljer att göra -är upp till dem, så länge det inte går ut över andra. så.

Nu är det ju snart premiär för nästa film, "Fifty Shades Darker" - lagom till alla hjärtans dag och jag måste säga att jag är ju lite nyfiken.

Denna gång är handlingen som så att Christian Grey (Jamie Dornan) vill ha Ana (Dakota Johnson) åter, men det är inte så lätt som han tror, denna gång har hon motkrav och andra personer från Christians bakgrund dyker upp och försvårar deras relation. Vad stämmer gällande herr Greys förflutna och vill An låta sig styras eller styra?

Lika mycket spänning och åtrå utlovas, enligt Universal, mellan de två passionerat trevande individerna. Har ni inte läst böckerna ännu eller inte sett första filmen? Gör det, för redan 2018 utlovas den tredje filmen om paret att komma ut, då till titeln "Fifty Shades Freed".

Jag och mina vänner har en restaurang bokad och kläder utvalda för denna kväll, allt för att göra det glammig och spännande men räcker det? Siden, silke och svart spets har vi som tema för kvällen, men kanske ska man även plocka fram maskeradmasken från nyår? hm, först ser vi iallafall filmen.


Sponsrat inlägg med reklam för Fifty Shades Darker

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!