torsdag 30 mars 2017

Recept röror

Snart är det dags för helg och då vill man ju ha lite tv-mys, då är det gott att ha lite
grissinipinnar och räkor att dippa ner i röror. Så här kommer tips på två olika röror som passar bra.

Du behöver:

1 burk Cremé fraiche
1-2 Vitlöksklyftor
3 tsk röd Rom
3 cm av en purjolök
1 msk klippt Gräslök (när det inte är säsong så använder jag den klippta gräslöken som finns att köpa från frysdisken)

½ tsk Saffransarom (finns i bakhyllan att köpa på små flaskor, vid karamellfärgen)*

Gör så här:
För grundröran, Finhacka löken, blanda sedan alla ingredienser - utom saffransaromen. Lägg undan av "orginalröran" i en skål och behåll halva röran, tillsätt saffransaromet och blanda om. Ställ in i kylen och servera efter en kvart. 

Servera med räkor, avokado, baguette eller chips - supergott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!