torsdag 13 april 2017

Dagen med väninnan

Alltså, Lördagen som var kommer jag att leva länge på.
Som jag nämnt tidigare har jag haft så mycket att göra, med hus, familj och jobb. Så det var så himla skönt att komma iväg för en dag med bara tjejsnack, shopping och lugn.

Vi började dagen med en promenad  i Haga. Väninnan visade mig trevliga fik och mysiga

affärer. Jag älskar såna här områden, med småbutiker, fik och kullerstensgränder.
Till dagen hörde även att det var någon sorts gatumarknad i området  så mysigt! Massor med folk var ute och flanerade, man kunde åka häst och vagn eller bara lyssna till någon av gatumusikanterna. Så mysigt!

Vädret var verkligen på vår sida, solen lyste och man kunde till och med sitta ute för vårens första "ute-fika! - helt underbart.
Mitt i all stohej kom Göta-flickorna och gjorde sin marsch med tillhörande orkester - superhäftigt, oj så duktiga de var!

När vi knatat ett tag var det dags för lunch, vi  båda som har en svag punkt för Chevre -

valde just den smörgåsen med honung, himmelsk! Sedan styrde vi stegen mot Hagabadet för SPA.

Åh, sikket SPA, för det första är byggnaden K-märkt, och jag som älskar arkitektur, vart helt förälskad i detta anrika bad.
Här har man blandat med att spara och bevara det gamla, medans man satt in moderna inslag lite här och var.

Det romerska badet, som var något kyligt, väckte kroppen på ett kick kan jag verkligen säga, aromabastun, var min personliga favorit (ääääälskar ju när det doftar gott och basta gillar jag ju med) och sedan fanns det en stor pool där man kunde flyta runt och bara ha det gott och sedan - en värmande pool som gjorde under med min väninnas ömmande knä.

Hon har verkligen ett sätt att hitta de här underbara platserna, min väninna. Det var ju hon som presenterade mig för Dorsia. ni vet - det underbara hotellet med den magnifika restaurangen här i Göteborg...Det var verkligen en heldag - om sedan självklart avslutades i rosa bubbel.
helt underbart - så tack min fina väninna, för att du är du - Du är bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!