onsdag 3 maj 2017

Recept Pasta med kyckling- och baconsås

Kom hem igår efter jobbresan och var superhungrig!
Som vanligt när Maken och Sonen varit hemma själva så finns det ett överflöd av urdruckna oboyglas och en tom kyl att vänta i köket.
Alltså ingen som handlat hem något mer än mjölk....


Efter en titt i frysen grävde jag fram lite smårester och det blev till en god Pastasås. Till denna kokade jag bönpastan från Risenta (försöker ju utesluta kolhydrater i så god mån jag kan),perfekt för Nocarb, LCHF.

Självklart valde Maken och sonen i ren protest mot "grönsakspasta" att koka vanlig pasta...

Nåväl, här kommer receptet på denna urgoda och supersnabba sås:

Du behöver:
1 Kycklingfilé
½ pkt Bacon
1 knippe Ärtskott
½ Paprika, valfri färg
2 dl Creme fraicé
2 msk Kycklingfond
Peppar
Bönpasta från Risenta

Gör så här:
Klipp baconet i småbitar och börja steka upp det, häll av lite fett då och då från pannan. Skär kycklingen i tärningsstora bitar och ha ner dem i pannan. Hacka paprikan och tillsätt även den, när allt blivit genomstekt kan du tillsätta kycklingfonden, creme fraichén samt smaka av med peppar.
Koka upp bönpastan och blanda den med ärtskotten strax innan servering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!