BröllopsTema

Allt om - Vårat Bröllop

Just nu är det många som går i giftastankar och i och med det tänkte  jag berätta  för er om mitt och Makens bröllop. På vårt bröllop had...

måndag 22 maj 2017

Recept Rabarberpaj

Här är ett super enkelt recept på den godaste rabarberpajen, som även går supersnabbt att svänga ihop!


Till Pajdegen behöver du:

2 dl Mjöl
2 dl Socker
100 g Smör (fingervarmt)

Till fyllningen behöver du:
500 g Rabarber
2 msk Socker
2 msk Potatismjöl

Sätt ugnen på 225°.

Finfördela smöret och blanda till en fin smuldeg ihop med socker och mjöl. Tryck ut lite mer än hälften av smuldegen i en pajform, spara resten till "topp-coat".
Skölj, skala och skär rabarberna i skivor, ca 1cm tjocka. Blanda socker och potatismjöl.
Lägg i rabarern i pajformen och strö sedan över sockerblandningen, avsluta med den sista smuldegen, som lock - typ.
Grädda i mitten av ugnen i ca 20 min. Servera med vaniljglass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!