torsdag 29 juni 2017

Bra serier på Netflix!!

Såg på nyheterna att regnet nu skulle dra in över södra och västra Sverige.
Inget romantiskt sommarregn, utan ordentliga skurar och man varnar för översvämning på vissa platser.
Herregu!

serie tips, bästa serierna på netflix, bästa serierna i sommar, tips på netflix, tips på serier, netflixtips,Nåväl, jag får väl bunkra upp med lite serier här hemma, sikken tur jag har att vi har Netflix - har ni inte det? Skaffa det!
Här kommer en liten serielista från mig som förhoppningsvis ska passa de flesta, eller om ni plockar "russinen ur kakan".

Breaking Bad - En underhållande serie om en kemiprofessor som får besked om att han har cancer - så för att dryga ut sjukpenningen - så framställer han en drog tillsammans med sin svåger.
Tonårssonen älskade serien, så även Maken.
Good Wife -  en dramaserie om dels utspelar sig inom advokatyrket, men även i hemmet hos den kvinnliga huvudrollen. Den manliga huvudrollen är även Mr.Big från "Sex and the city".
Pretty Little Liars - Alltså. Denna serie är beroendeframkallande, jag och Bonusdottern sitter fängslade av denna ömsom  spännande ömsom underhållande serie om fem tjejer i övre tonåren som blir misstänkta för mord och en hel del annat.
Bloodlines - Ett familjedrama om en B&B-drivande välstående familj i södra USA, droger, svartsjuka och mord utlovas.
Arrow - Här får vi följa Arrow, som skyddar Starling City ( ungefär som Batman och Superman) de yngre ungdomarna sitter gärna och kollar fler avsnitt i rad.
Flash - Är som Arrow, samma schanger, men lika underhållande.

Det var några tips från mig, har DU något serietips?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!