måndag 31 juli 2017

Måndag och bröllopsdag


Idag är det måndag igen -fast ingen vanlig måndag.
Vi har bröllopsdag. 
Jag och Maken, gifta i 7 år och tillsammans dubbelt så länge.
bröllopsdag, 7årig bröllopsdag, svensk livsstilsblogg, svenskvardagsblogg, mitt ljuva hem blogg, mitt ljuva hem, blogg i västra götalands län, blogg västra götaland, blogg västkusten, blogg lilla edet
Jag skulle självklart ljuga om jag sa att varje dag var underbar och rosenröd, även solen har ju fläckar. 
Men det är just det. Det måste ju vara lite regn för att kunna se en regnbåge.
Och vid regnbågens slut finner man en skatt.

Han är verkligen min skatt. Min hjälte och min stöttepelare. Min bästa vän och allierade.

Det har varit en berg-och-dalbana emellanåt  och de senaste två året har varit tuffa då vi genomgått, flytt, renovering, jobbyten. Men ännu är vi ute på "andra sidan" och det blir bara bättre för var dag.

<3 För idag är det vår dag <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!