tisdag 1 augusti 2017

Änglar, tro, religion och spådomar

Den religiösa ribban är hemma hos oss väldigt svajig om man säger så.
Vi tror på lite allt möjligt, mest oss själva skulle jag tro :) Men bra är väl det, man måste ju tro på något.
svensk blogg, livsstilsblogg, blogg om änglar, blogg om spådom wiccablogg, mittljuvahem, mitt ljuva hem, mitt ljuva hem blogg, blogg om religion,
Mja skämt åsido, detta kan ju vara ett väldigt känsligt ämne. Vi är gifta i Svenska kyrkan, våra barn är döpta. Jag tycker om det, men kanske mest som en tradition. Jag har respekt för vår präst, absolut, men jag tror inte någonstans att han är "högre"eller bättre än någon annan.

Skyddsänglarna jag har i varje rum, fungerar för mig som något sort skydd. Mot vad vet jag inte - det känns bara bra och fint att ha dem där.
Jag gillar få min "dos" av tarotkort från exempelvis Ljusglimten (klicka hääär för att komma till henne) och hos Vivvi får jag mitt "vecko-horoskop" eller som  nu har hon lagt ut Augusti månads horoskop (det finner du hääär)

Jag skulle vilja avsluta med att säga att jag önskar att folk skulle kunna få tro på det de vill. Att krig inte skulle begås i religiösa namn. En religion ska vara något fint, något som ger lugn och frid. Hoppas att det kan få återgå till det, en vacker dag.

Karma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!