torsdag 31 augusti 2017

Jag erkänner, hur har mina 21 dagar gått?

21 dagar, gå ner i vikt, blogg om att gå ner i vikt, gå ner i vikt blogg, viktresa, viktresa blogg, börja med lågkolhydratskost, diet utan kolhydrater, mat utan kolhydrater, livsstilsblogg Kanske dags för en lite uppdatering gällande hur det gått för mina 21 dagar.
Det har gått bra! Eller till och med fantastiskt!

Att inför morgonpromenad har gått lätt, har ju vovvarna med och vi tar den alltid efter första morgonkaffet.
Sen det här med att ta bort kolhydraterna... Det var svårt - till och med jobbigt de första dagarna. Så jag vägde upp med mycket av det som var gott - gurka med dip, fröknäcke med honung, mörk choklad.
Ja jag vet. Det var ju inte superbra. Men jag hade ett sånt himla sug. kanske inte sötsug, för det la sig redan dag tre, men däremot bröd.
Tänk en kvällsmacka.
Gu så gott.
Men NÄ.

Fast en kväll, efter tio dagar helt utan kolhydrater som pasta, ris, bröd, potatis osv. så "åkte jag dit".
Jag åt två toast-mackor.
Och fy sjutton så dåligt jag mådde i magen sen på kvällen! Herregu så ont jag fick. SÅ lärdomen vart: skippa vetemjölet!! Och därmed fortsätta bannlysa pasta, bröd, ris och potatis.

Och det har faktiskt gått superbra!!!

21 dagar, gå ner i vikt, blogg om att gå ner i vikt, gå ner i vikt blogg, viktresa, viktresa blogg, börja med lågkolhydratkost, diet utan kolhydrater, mat utan kolhydrater, livsstilsblogg

Nu är jag inne på min en-månads-dag utan kolhydrater och jag mår jättebra. Kanske inte gått ner så pass mycket som jag skulle vilja, men det kommer nog nu då jag kommer att dra ner på mejeriprodukterna och börja träna min pilates varje dag.
jag får ändå vara tacksam att byxor och tröjor inte sitter lika tight numer  och det är ju alltid bra.

Så. imorgon den 1:a september är det en ny dag och kanske blir det födseln av Jennifer 2.0 ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!