torsdag 24 augusti 2017

Morgonritualen

Har ni någon sådan? Eller är det mer en morgon lunk - kanske till och med morgon stress?
Jag försöker att ha en lugn morgon ritual - för hela familjen.

vardagsblogg, svensk blogg, blogg i västra götaland, livstilsblogg, livsstilsblogg, blogg om livsstil,, hemmafru blogg hemmafrublogg, Därför går jag alltid upp först (ja kanske inte varje helg då - men vardagarna). Jag brygger kaffe och förbereder frukost. Packar färdigt Makens väska, ifall han ska till gymmet eller ej efter jobbet.
Det är det minsta jag kan göra tycker jag,med tanke på att jag är hemma och han har tid att passa på morgonen.

Jag tycker att det är skönt att vara uppe tidigt, i lugn och ro, hela huset är tyst och alla sover.
vardagsblogg, svensk blogg, blogg i västra götaland, livstilsblogg, livsstilsblogg, blogg om livsstil,, hemmafru blogg hemmafrublogg,

Det sköna med stora barn just på morgonen - är ju att de sköter sig själva (bortsett från tjatet man behöver ge dem om att gå upp och äta frukost), annat var det när de var små. Då kanske det var lite mer stressigt, men så ort vi fick in allt i rutin - så gick det stressfritt.

Efter att Make och barn lämnat huset för dagen, så börjar min. Jag brukar ta en extra kopp kaffe till nyhetsmorgon och pilatesen innan morgonpromenaden med vovvarna, för att sedan komma hem och ta tag i dagens uppgifter.

2 kommentarer:

  1. Relativt lik min morgonritual... Fixar sambons matlåda, frukost till sonen när han kravlat sig upp lite senare... Därefter får jag min lugna stund.
    Lite andra rutiner nu i 1 vecka, då jag är hundvakt till syrrans boer boel. Men efter vi morgonpromenerat, DÅ tar jag min lugna stund.

    SvaraRadera

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!