tisdag 7 augusti 2018

Rena ytor ger mig lugn

Har i dagarna haft storstädning här hemma. Det är så skönt att vara tillbaka i rutinerna. Maken är tillbaka på jobbet efter semestern (som var på tok för kort) och jag återgår då i hemma-rutinerna.
influencer livsstil, influencer inredning, svensk influencer, swedish influencer, svensk blogg, livsstilsblogg, vardagsblogg,

Jag började veckan med att storstäda, jag hann ta mig sjutton med nästan allt, men det som var skönast var att städa bort alla "semester-prylar" som låg överallt. Korsordstidningar, grillvantar (som man knappt använt, men ändå) kubbspel och annat som varit framme för god tillgänglighet.

influencer livsstil, influencer inredning, svensk influencer, swedish influencer, svensk blogg, livsstilsblogg, vardagsblogg,

Nu är det rena ytor som gäller, för det känns lugnast för mig. Och något som ger mig lite extra lugn är just det att jag städat- och å även använt ångmoppen på alla golv och även vardagsrumsmattan. alltså, åh -älskart!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!