lördag 1 september 2018

Gott Nytt Höst!!

1:a september.
Jag vet inte varför men, det är något visst med hösten. Precis som jag skrivit i ett tidigare inlägg - så känns det som en nystart. Det är nu mitt år börjar.
Jag får en ny chans. Att bli bättre (?), bli mer, bli hel.

Hur menar jag då? Jo:
Nyårsafton - såsom vi känner till den, är ju en brakande fest - man ger löften om hur det kommande året ska bli och man skålar in det glad i hågen. Sen kommer januari - med mörker och kyla - och oftast rätt tunt på bankkontot haha. Februari-april visslar förbi, livet är

mittljuvahem, mittljuvaheminsta, mitt ljuva hem, influencer göteborg, influencer västra götaland, influencer livsstil, influencer familj, vardagsblogg, livsstilsblogg,
rätt monotomt dessa månader och man längtar till vår.

Swosch säger det våren kommer och går, juni infaller med dunder och brak, skolavslutning, nationaldag, bröllop och grillkvällar tar nu vid, sen kommer semestern. Då andas vi ut.

Sen kommer hösten. Enligt statistik är det nu de flesta bostadsköp görs, det är nu man bokar tid med sin PT eller påbörjar nytt jobb och studier. Så ja, rent generellt, ser jag hösten mer som en start på det "nya" året än  vid nyår, förstår ni mig där?

Hur skulle ni vilja börja ert "nyår"? 
Jag fortsätter min strävan efter ett kolhydratsfritt leverne och sätter pilatesen/yogan  som en prioritet i min morgonrutin. Sen får vi ju se hur det blir med det, men jag ska minsann ge det ett försök  - jag får ju ändå en ny chans till nyårslöften om tre månader...

Så "gott nytt" höst på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!