måndag 17 december 2018

Hantera gäster med barn

Jag har ju tidigare skrivit om att jag älskar att ha gäster, skämma bort dem totalt med en helhetsupplevelse av god mat, underhållning och ett avkopplande gästrum.
Länken till det inlägget har du >>>hääär<<<
mittljuvahem, mittljuvaheminsta, mitt ljuva hem, livsstilsblogg, vardagsblogg, influencer livsstil, influencer göteborg, influencer västra götalands län, gäster med barm, underhålla gäster, att ha gäster, gäster,
Vad gäller god mat, ser jag alltid till att ha koll på om det är några allergier eller liknande, detta är A och O för en lyckad vistelse för dina gäster.
Sedan om barn är med i bilden, så ge dem en "egen meny" med både mat, tv och saker att leka med - som de kanske kan ta med sig hem sen(?).
Några tips för just det här medhavda barn:
Vid sommar och möjlighet att vara ute är en minipool och strandleksaker en höjdare, men just nu är det ju mer inom husets fyra väggar som gäller så för inomhus-lek är gamla kläder, hattar och kastruller alltid skoj eller tvkanal med barnkanalen (finns ju gratis via marknätet svt).
Vad gäller underhållning, så beror det ju lite på hur långt de åkt, hur länge de stannar och vilket väder det är, men en perfekt dag med sol och så, så kan man ju alltid slänga ihop lite varm choklad och
mittljuvahem, mittljuvaheminsta, mitt ljuva hem, livsstilsblogg, vardagsblogg, influencer livsstil, influencer göteborg, influencer västra götalands län, gäster med barm, underhålla gäster, att ha gäster, gäster,
smörgåsar ut till parken eller varför inte låta dem göra en koja under köksbordet- Så länge barnen har något att göra - så kan föräldrarna ta det lugnt och umgås.
Vid regn, är det alltid trevligt med en "lång-fika" följt av något sällskapsspel eller bra film, kanske tända ljus och en bra musiklista på spotify.

Självklart är det bra om barnen hittar på lite lekar själva - absolut, men det är lät att de hamnar framför en ipad med godis som sedan gör de rastlösa och griniga - vilket oftast och förståeligt nog går ut över föräldrarna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!