måndag 28 januari 2019

Ett kontor ska vara inrett snyggt och bra

Emellanåt händer det att jag får inredningsuppdrag. Jag har bl.a. stylat om några sovrum, vardagsrum, skapat ordning i några hallar samt hjälpt till att organisera några vindsförråd
och garage. 
Jag tycker att det är så kul! 
Men absolut roligast är att hitta lösningar och förbättra för kontorssektorn. Man spenderar ju så mycket tid på jobbet, så det är ju där man ska ha det fint och bekvämt!Därför vart jag jätteglad när jag fick att uppdrag att fixa till på ett kontor hos ett förlag. De ville ha en elegant och avslappnad miljö – som ändå uppmuntrar till jobb. De vill kunna ta emot kunder i en elegant miljö - samtidigt som de kan jobba till sena timmen.


Så det första jag då tänkte på var ett höj- och sänkbart skrivbord. Det är ju numer A och O. Att inte bara behöva sitta – utan att även kunna stå och arbeta kan rädda många ryggar.
De flesta höj- och sänkbara borden finns i flera färger och storlekar, både på skiva och fot.
Till det valde jag då en lite mer fotölj-inspirerad stol för att sitta i - för när man står, så står man ju… Jag valde här en lite mer ”klatschig” färg, för att ge rummet lite mer elegans och personlighet.
Och för att knyta ihop det lite mer så valde jag en snygg, bekväm och elegant besöksstol i en accentuerande färg till kontorsstolen - vilket ger ett bra intryck hos besökarna. Sedan passade jag på att köpa in en del staplingsbara stolar, som man kan ha om det kommer in fler personer samtidigt.


Alla möblerna hittade jag på AZ  design – ett möbelföretag på nätet som vänder sig till företag som vill ha snygga och eleganta möbler till sina lokaler till ett väldigt förmånligt pris. Här kan man finna alla möjliga möbler till event, kontor, café – eller till det nystartade förlaget.

Det jag gillar med detta möbelföretag är att de har i princip allt i möbelväg, allt från modulsoffor och skrivbord till stolar till restaurang, cafébord och barstolar. Och finns inte det jag är ute efter, så kan jag med deras hjälp designa just det som jag är ute efter. – Det kallar jag service!

Gå gärna in på https://www.azdesign.se/ och kolla!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!