måndag 4 februari 2019

Att göra i Februari

Äntligen har vi kommit in i Februari. Våren är ännu inte riktigt här, så med våran
mittljuvahem, mittljuvaheminsta, mitt ljuva hem, livsstilsblogg, vardagsblogg, influencer livsstil, influencer göteborg, influencer västra götalands län, mittljuvahem, mittljuvaheminsta, mitt ljuva hem, livsstilsblogg, vardagsblogg, influencer livsstil, influencer göteborg, influencer västra götalands län, hemmafru, svensk hemmafru, planera våren, att göra i februari, ge till fåglarna,m
trädgårdsplanering får jag ännu avvakta lite.
I februari har jag några småsaker som jag ändå alltid fixar med.


Jag tar in våren

* Och med det menar jag att jag det bland annat tar in lite trevliga kvistar från hägg, äpple, körsbär eller andra fruktträd som ger söta småblommor och så sätter jag dem i trevliga vaser med ljummet vatten, efter någon vecka har jag söta blommiga små kvistar att njuta av. Så härligt!
mittljuvahem, mittljuvaheminsta, mitt ljuva hem, livsstilsblogg, vardagsblogg, influencer livsstil, influencer göteborg, influencer västra götalands län, mittljuvahem, mittljuvaheminsta, mitt ljuva hem, livsstilsblogg, vardagsblogg, influencer livsstil, influencer göteborg, influencer västra götalands län, hemmafru, svensk hemmafru, planera våren, att göra i februari, ge till fåglarna,m
* För att få buskar och häckar ute i trädgården att må bra under våren, så fördelar jag ut lite vedaska till dem, askan är rik på kalium och det är kanonbra för växterna.

* Nu är det oxå en väldigt bra tid att gallra bort lite från vinbärsbuskarna (om snön är borta vill säga) om man inte hann med det i höstas.

* Sen så lägger jag ut lite mat till småfåglarna och sätter upp päls från vovvarna i häckarna, jag samlar också ihop luddet från torktumlaren och fäster på lite grenar - så att fåglarna får värme till sina bon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!