fredag 22 februari 2019

Mellofavoriter och SteakPlate

Halloj! Så har ytterligare en vecka swischat förbi! Tycker veckorna går så fort nu.
Tack o lov så börjar det ju även bli ljusare om morgnarna och ljuset håller sig även längre på eftermiddagen. Jag känner verkligen att jag blir piggare och gladare direkt!
mittljuvahem, mittljuvaheminsta, mitt ljuva hem, livsstilsblogg, vardagsblogg, influencer livsstil, influencer göteborg, influencer västra götalands län, mittljuvahem, mittljuvaheminsta, mitt ljuva hem, livsstilsblogg, vardagsblogg, influencer livsstil, influencer göteborg, influencer västra götalands län, hemmafru, svensk hemmafru, swedish housewife


Denna helgen är det sista deltävlingen i Mello - ja om man inte räknar andra chansen då...

Jag tycker även fast det har varit ovanligt låg nivå på musiken detta året - har jag ändå funnit två bidrag (än så länge) att hålla som favoriter. 
Det är Wiktoria och Lina Hedlunds bidrag. Vi får sedan i mars vem som tar hem det hela.

Till helgen får vi gäster och jag ska försöka mig på att göra en sk. "steak-plate" som blivit poppis på Pintrest har jag märkt. Ser gott ut och jag älskar ju "fingerfood" så det blir nog bra! Vill ni se resultatet? - Följ mig insta så lägger jag upp där i mina stories!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!