tisdag 12 mars 2019

Få hjälp till ett hälsosammare liv!


I samarbete med mabranaturligt.se
Nu i förkylningstider är det stort fokus på hälsan, vitaminer och kosttillskott. Men detta är ju något vi borde både veta mer om och ta in i vårt vardagliga liv mer än vad vi gör idag.
Hos Må Bra Naturligt, kan man hitta massor med produkter, hjälpmedel och stöd för just ett mer friskt och hälsosammare liv – på naturlig väg.

För det är just det som de lär ut, kroppen kan läka det mesta med hjälp av naturliga hjälpmedel.

Utöver de produkter, som nämns senare i texten, erbjuder de även föreläsningaroch individuella konsultationer. De kan hjälpa till och göra olika analyser genom hårmineralsanalys, blod-, saliv-, urin- och avföringsprover samt iris- och tungdiagnostik. Utöver detta hjälper de även till med att svara på enklare frågor via mail, telefon, skype eller chatt.

Är du som jag alltid intresserad av att lära mig mer, så har mabranaturligt.se en förträfflig blogg där de lägger upp spännande och intressanta publikationer och artiklar gällande hälsa och hur man lever ett hälsosamt liv. På bloggen kan man även ta del av massor med goda och nyttiga recept på både mat och bak.

Deras produkter är allt från kosttillskott till naturliga läkemedel ochhudvård, det finns även produkter till hemmet som till exempel vattenrenare och städprodukter att hitta i deras butik, allt för att man ska kunna ha ett så pass naturligt leverne i sin hemmamiljö som möjligt.

För att hålla förkylning och annat på ett bra avstånd från mig så bunkrar jag ofta med vitaminer för hela familjen, samt collagen till mig, men även med braprodukter för huden – som blir så hårt utsatt nu under våren av väder och vind. Även här tycker jag att det är bra att de erbjuder naturliga produkter, något jag tycker är viktigt när det gäller min hy.

Gör som jag och få ett mer hälsosamt liv och ta hand om din hälsa redan idag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!