torsdag 28 mars 2019

MinLjuvaUtmaning en utmaning för alla

Nu är det dags! Allt för länge har det slappats och smaskats. Så nu i April kör jag en utmaning för att bli mer hälsosam!
En liten hederlig utmaning  - eller mer kanske ett upprop till att få nån att "hänga med"
minljuvautmaning, aprilutmaning, träningsutmaning, bli mer hälsosam, mittljuvahem, mittljuvaheminsta, mitt ljuva hem, livsstilsblogg, vardagsblogg, influencer livsstil, influencer göteborg, influencer västra götalands län, mittljuvahem, mittljuvaheminsta, mitt ljuva hem, livsstilsblogg, vardagsblogg, influencer livsstil, influencer göteborg, influencer västra götalands län, hemmafru, svensk hemmafru, swedish housewife

Vi peppar varandra, stöttar och pushar, nu jäklar ska vi i jeansen igen!! Vi kommer att ha en "Pepp-grupp" på Instagram och en # vi alla följer  ( #MinLjuvaUtmaning ) så att vi enkelt kan hitta varandra för att peppa, stötta och puscha.
Jag börjar Uppropet nu, så man hinner fixa träningskläder (man känner sig ju alltid lite mer manad då) sedan kommer vi att dra igång den 1:a April och så kör vi varje dag under den månaden (nästan).

Jag kommer att lägga upp ett träningsschema - så kom igen, detta kan alla göra - även om man inte tränat tidigare! Man behöver  inte ha något hemma, träningen vi gör är pilatesbaserat, men huj så bra!

Kommentera nedan eller maila mig - så ska vi bli bättre - tillsammans!

Vill ni ha en bild att ha i er sidebar, eller på Insta - så använd bilden i inlägget - kom ihåg att använda #MinLjuvaUtmaning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!