måndag 4 mars 2019

RenoveringsRester

Äntligen måndag!!
Ja, jag känner faktiskt oftast just så. För Måndagen ger möjlighet till så mycket, till nystart, till nya rutiner - till att kanske göra om och göra rätt - eller bara fortsätta på en lika bra vecka som förra?

För min del är det måndag-fredag som mina flesta rutiner "kikar in". När ingen i familjen är hemma. Då kan jag städa, storhandla, tvätta och planera. Jag hinner sitta och skriva mina inlägg och testa olika recept, allt i lugn och ro (om man bortser från Pälsklingarnas bus).

Just idag får det bli storstädning av köket, för att sedan kunna fotografera transformationen!
Ni som följer mig på Insta - vet ju att jag gjort en budgetrenovering av köket.

Jag tröttnade helt enkelt på "trä-köket" och efter mycket velande så valde jag en sober ljusgrå färg till luckorna och senan vitt till väggarna. Men mer om detta kommer - när jag hunnit få till lite bilder utan maskeringstejp....

Ha nu en fin måndag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!