måndag 18 mars 2019

Se positivt på Måndagen

mittljuvahem, mittljuvaheminsta, mitt ljuva hem, livsstilsblogg, vardagsblogg, influencer livsstil, influencer göteborg, influencer västra götalands län, mittljuvahem, mittljuvaheminsta, mitt ljuva hem, livsstilsblogg, vardagsblogg, influencer livsstil, influencer göteborg, influencer västra götalands län, hemmafru, svensk hemmafru, swedish housewife
Måndag igen!
Alltså jag älskar måndagar! De bjuder på något vis in till nystart - så man varje veka kan få börja om på nytt - om man skulle behöva det, annars är det ju bara att köra på i samma lyckade spår.

Men jag tror faktiskt att det är viktigt att se på måndagen med positiva ögon
, annars är det lät att dagen och resten av veckan bara blir tråkig och grå.

Så för att min måndag och följande vecka ska kunna bli så bra som jag vill, förbereder jag en hel del redan på söndagen.
Jag lägger upp de tvätthögar som ska tvättas - förbereder de som ska ha matlådor och gymväskor med sig följande dag, samt så har jag gjort en check av kylen - för att se vad det blir för middag på måndagen - och så att allt till det finns hemma.

Sen är de bara att invänta måndagen.
När den sedan väl kommer och barn samt Make har åkt till skola och jobb, kan jag sitta med en lugn kopp kaffe, innan mitt drar igång. Jag sätter då på en tvätt, tar ut hundarna på promenad och sen städar jag. Lagom till lunch får jag en stund att kunna sitta vid datorn och göra lite inlägg på blogg och instagram - för att sedan vid 15-snåret påbörja middagen.

Så välkommen Måndag och Välkommen en ny start!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!