fredag 12 april 2019

Var med i MinLjuvaUtmaning och bli mer hälsosam

21 dagar. Det är det som det tar för att man ska få en sak till att bli en vana. Så som träning, hälsosam kost osv.
träningsutmaning, minljuvautmaning, aprilutmaning, börjaträna, bli mer hälsosam, börja med pilates, mittljuvahem, mittljuvaheminsta, mitt ljuva hem, livsstilsblogg, vardagsblogg, influencer livsstil, influencer göteborg, influencer västra götalands län, mittljuvahem, mittljuvaheminsta, mitt ljuva hem, livsstilsblogg, vardagsblogg, influencer livsstil, influencer göteborg, influencer västra götalands län, hemmafru, svensk hemmafru, swedish housewife

Jag känner nu att jag behöver få min träning och kostintag till en mer vana än vad den är idag, då den är väldigt sporadisk och inte alla gånger så nyttig. Vad jag vill uppnå är inte något "Beach2019" eller att stå i planka i 10 minuter, utan jag vill bli lite mer hälsosam. Jag vill få till en vana, en rutin med min Pilates, gå 10.000 steg om dagen och jag vill äta mer hälsosamt än vad jag gör idag.

Så. Jag tänkte - jag håller en utmaning!
Vill du vara med? Var med och stötta mig, följ mig på min resa - eller var med i utmaningen du med - tillsammans med mig, så stöttar vi varandra! - Vad sägs?

Det tar som sagt 21 dagar, men jag tänkte, jag (vi?) kör under April Månad. Jag har satt upp en Pepp-grupp på Insta och en # som vi alla kan följa - så att det blir lättare att stötta och följa varandra!

På instagram hittar du mig under namnet MittLjuvaHemInsta 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!