fredag 13 januari 2017

Välkommen upp!

Hej på er mina goa läsare! Jag vill först och främst tacka för de rara mail, kommentarer och tillrop som kommit till mig via bloggen de senaste dagarna, det värmer så mycket!

Vet ni, idag känns det som att det vänder, det börjar bli ljusare, solens strålar känns något varmare och allt känns lite lättare, för idag så jag några av de lökar jag planterat i höstas kika upp. Åh så underbart!!
jag vet att jag är lite för tidigt ute - jag är ju det varje år, men ändå, njut varje minut, om det heter - och det tänker jag!

Hur går det för er idag, fredagen den 13:e och allt? I skrivande stund har vi iallafall här 
tagit oss in till eftermiddagen, skönt det. Granen som stod inomhus är sedan mellandagarna bortplockade tomtar och det röda likaså, men idag plockade jag ner "uterums-granen" och allt annat tillhörande julen.
Lagom till undanplockningen kom solen förbi och sken, Molly njöt i fulla drag och satt länge på gräsmattan och bara kikade.

- Visste ni förresten att ni även kan följa mig på instagram? - där heter jag MittljuvahemInsta - välkomna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!