måndag 2 januari 2017

Nytt år och nya tag – eller?

Heeej! God fortsättning!

Nu så här, andra januari känner man sig lite mer ”fit” att sätta sig vid datorn för att dra igång årets första inlägg. Vår nyårsafton var underbar med närmsta familj och vänner (även om några saknades), god mat och bubbel i mängder. 

Vid tolvslaget gick vi ut för att se på fyrverkerierna och tända tomtebloss, ja för jag är emot att köpa fyrverkerier med tank på djuren (och vad jag läste på en annan blogg, de stackars barnen som gör fyrverkerierna – usch).
Gällande nyårslöften har jag inte haft så många, de brukar oftast handla om att bli mer hälsosam och träna mer, men det går ju som det går med det varje år ändå. Så jag tänkte att i år ska jag nog ta det lite mer åt det filosofiska hållet.
Mina nyårslöften: Säg Ja mer till mig själv och nej lite oftare till andra. Andas. Njut och inte ta saker så allvarligt. Ja, med det avrundar jag här och tar min kopp kaffe och sätter mig i favorit-fotöljen en stund, ha en underbar fortsatt dag mina vänner.

3 kommentarer:

  1. hihi kul att fler är som mig. :D Japp fram med sol, tulpaner och ljusa hem igen så man kommer ur mörket lite. :)

    SvaraRadera
  2. Det låter som en trevlig nyårsafton och bra nyårslöften! Jag brukar inte avge några löften direkt... men har kanske lite intentioner för bloggen i alla fall ;) Önskar god fortsättning!

    SvaraRadera
  3. Världsbästa nyårslöften, ju. Heja dig!

    SvaraRadera

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!