tisdag 14 mars 2017

Halvvägs

Ok. Jag har iallafall kommit halvvägs.

Har städat köket och hallen (phu), skulle behöva tvätta, byta gardiner och ta in lite vår känner jag nu, men det får vänta tills imorgon tror jag. Det är så vackert att få det rent och fint hemma, ha nya härliga doftljus och små vaser här och var med tulpaner och kvistar med skott.
Jobbet, ja, blev oxå färdigt, så det känns skönt så nu kan man rensa huvudet från det oxå.

Jag har även passat på att baka lite idag (ja, jag vet det håller ju inte med min nuvarande NoCarb-stil, men det behövdes då jag väntar besök i veckan) och jag tänkte somså delge receptet. Det är på Morotsmuffins, och de är superduper goda! Jag lovar!!!
Klicka hääär för att komma till receptet :)

Nu ska jag ta en promenad med vovvisarna för att sedan ha en avslappnande kväll framför tv:n med resten av familjen.

Ni har väl inte missat att jag även finns på instagram? mittljuvaheminsta heter jag där ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!