onsdag 31 maj 2017

Bli mer hälsosam på 21 dagar!

Visste du att det tar kroppen och psyket 21 dagar att lära in ett beteende. Att få en hälsosam livsstil komma att bli en vana.
gå ner i vikt, viktresa blogg, blogg gå ner i vikt, banat blogg, hälsoblogg, lågkolhydratskost blogg, blogg om att gå ner i vikt, få fin sommarkropp, mittljuvahem, mitt ljuva hem, matblogg, vardagsblogg, livstilsblogg


Därför börjar nu mina 21 dagar. Till hjälp att klara sötsuget och först besegra det blir citronvatten, gurkvatten och the. Till mellanmål blir ägg eller tonfisk med någon god färskost och till middag blir det lågkolhydratkost som gäller.

Utöver detta blir det en daglig dos av pilates, antingen på morgonen eller kvällen - samt dagliga promenader i rask takt.

Jag vill även passa  på att säga att jag gör detta för att få en hälsosammare livsstil, inte för att gå ner i vikt (även om det vore ett plus)  eller för att satsa på "beach 2016" . Nej jag vill vara mer hälsosam  för att orka med och finnas här för mina nära och kära i många år framöver.

Vill även du hänga på - även om du gör det på ditt egna vis, kanske komma upp i 10 000 steg om dagen eller dra ner på sockret - vad som helst, hör av dig till mig här eller på min instagram : mittljvaheminsta - så peppar vi varandra!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!