fredag 19 maj 2017

Jag Behöver...

Dagens tema är Jag behöver

jagutmaning, utmaning blogg, bloggutmaning, mittljuvahem, mitt ljuva hem vardagsblogg livsstilsblogg, ta vad du behöver lapp, lapp med ta vad du behöver

Ja, vad behöver jag?

Vinna på lotto? Kan man säga så?

Nä, men allvarligt, oj - haha stackars Johanna som håller i denna utmaning, jag tror jag överanalyserar detta i tusen, hm.
Vad behöver jag? Att någon villigt och glatt betalar mina räkningar i två år framåt? En semesterresa till solen med familjen? En fika med en vän?Eller bara en liten tupplur efter en supergod middag?

Haha, ojoj, både högt och lågt där, näe - jag går nog in hos några bloggkollegor för att inspireras lite idag - det behöver jag :)

Fina Johanna med bloggen DaysByJohanna har dragit igång en liten utmaning och
självklart hoppar jag på den! Tycker det är så roligt med såna här utmaningar då jag ofta upptäcker fler bloggar att följa, detta ska bli så inspirerande - är ni med i utmaningen? Kommentera gärna så jag kan gå in o kika hos er med!

4 kommentarer:

 1. Jätterolig utmaning men verkligen utmanande!
  Jag får verkligen kämpa till och från, haha!

  SvaraRadera
 2. sv: Då var det inte längesen du fick jubla! Vi håller tummarna för svensk vinst imorgon! :)

  SvaraRadera
 3. Det var lite svårt idag... lågt och högt ja, man tolkar som man vill ingen har rätt eller fel ;) Min fick börja med traktorn skulle tankas sedan tog jag bilder jag knäppt i veckan :)

  SvaraRadera

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!