torsdag 18 maj 2017

Jag Önskar...

Fina Johanna med bloggen DaysByJohanna har dragit igång en liten utmaning och
självklart hoppar jag på den! Tycker det är så roligt med såna här utmaningar då jag ofta upptäcker fler bloggar att följa, detta ska bli så inspirerande - är ni med i utmaningen? Kommentera gärna så jag kan gå in o kika hos er med!

Dagens tema : Jag Önskar

Fred på jorden, bot på alla sjukdomar, lyckliga barn, slut på världshungern, ett slut på miljöförstörelsen... Listan kan göras lång. Men skulle jag skala ner den något så skulle jag väl hamna nånstans att jag önskar mig en lugn weekend med Maken - eller kanske bara att få sitta och njuta i solen med en god islatte.

Det är lustigt det där, hur många tankar som hinner gå genom huvudet - just när man får frågan - "Vad önskar du dig?".
Ska man svara på det oegoistiska sättet "slut på världshungern, fred på jorden" eller det mer egocentriska "ett rent hem och ett fullt bankkonto?" eller kanske med mammahjärtat "snälla barn?"

Ska jag bli lite materialistisk så har jag faktiskt en lapp här hemma med saker, stora som små, som jag önskar mig för varje månad. Ibland tas saker bort från lappen då de dalar i behov eller för att jag helt enkelt gjort slag i saken o köpt/ordnat den och vissa månader fylls det på.

2 kommentarer:

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!