onsdag 17 maj 2017

Jag Saknar...

Fina Johanna med bloggen DaysByJohanna har dragit igång en liten utmaning och
självklart hoppar jag på den! Tycker det är så roligt med såna här utmaningar då jag ofta upptäcker fler bloggar att följa, detta ska bli så inspirerande - är ni med i utmaningen? Kommentera gärna så jag kan gå in o kika hos er med!

Dagens tema: Jag saknar

mittljuvahem, mitt ljuva hem, jagutmaning, jag utmaning blogg, blogg utmaning, svensk blogg, vardagsblogg, livsstilsblogg, pysselblogg, ny svensk blogg, härlig blogg

Det tryckta mediet. OK. Det finns ju än så länge kvar, men i och med internet och sociala medier så har det trappats ner, enormt.
Jag minns för cirka 8-9 år sedan, då hade jag och Maken vår "osociala söndagsfrukost-date".

Det innebar att vi köpte varsin tidning med bilaga, vi gick till ett café och beställde sedan varsin stor kopp kaffe och smörgås, för att till slut smälla upp tidningarna och bara sitta och läsa.
Efter ett tag när man var klar med sin tidning, så bytte vi. Ofta utan att ens säga ett enda ord till varandra.
Det var så härligt med såna söndagar.

Visst. Vi skulle kunna göra samma sak idag, meeeen, det mesta har man redan läst om på internet, via en nyhetsapp eller sociala medier. Eller så sitter man iallafall bara med mobilen och scrollar... Så. Jag saknar det tryckta mediet och prasslet från morgontidningen.

2 kommentarer:

 1. Här prasslar tidningen varje morgon tillsammans med kaffekoppen <3
  Sambo tar den dock hellre med sig in på toaletten *hahahaha*

  SvaraRadera
  Svar
  1. åååå, blir nästintill nostalgisk och känner igen det med karln o tidningen här hemma med (fast numer är det nog mobilen) hahah

   Radera

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!