torsdag 15 juni 2017

Reklam: Elgiganten - Hitta din grej


Hur är det med era män? Är det en sorts affär min man älskar att gå i så är det elektronikaffärer, och det stämmer nog in på de flesta karlarna. Det är något med de stora skärmarna, höga ljudet och metallen som får dem att bli helt lyriska.

Galet.
Fast numer får jag nog erkänna att jag håller med, ja till viss del förstås.

För Maken är det just stora tv-apparater och bioljud som får honom att bli som en femåring i en godisaffär.
För min del är det vitvaror haha!


Vad jag gillar, just med  denna kedja, Elgiganten, är helheten.
Här finns nog det mesta för alla.

Maken har hittat sin grej

Härom månaden inhandlade vi, till Makens lycka, en ny tv. Det var inte riktigt den vi kom dit för att köpa, men efter lite prat med en av personalen där, så kom vi fram till att just denna tv skulle passa oss. Och det gör den, helt klart. Sen att den var kompatibel med vårat ljudsystem hemma - gjorde Maken överlycklig.
Han och den här tv:n är som ett kärlekspar haha, en visas upp  vid middagar och han lovprisar den varje dag. Galet - jag vet!


Jag kände mig lite undanskuffad där bland alla knappar, fjärrkontroller och sladdar, så jag började kika runt. Datorer, monitorer och stereos, mjaaa, inte så  mycket för mig, men vad skådade sen mina två blå? Vitvaruavdelningen.
Alltså.
Kylskåp med dubbeldörrar och en frys i form av mjuka lådor - den är min drömkyl! Lite längre bort såg  jag tvättmaskin och torktumlare i ett - det skulle jag behöva. Och en ångdammsugare, tänk vad rent det hade blivit hemma med en sån. Vilken lycka.

Nåväl, man kan inte få allt, men vi kom iallafall hem med en tv, en ny mobil, en hårtrimmer och en ismaskin, hehe. Ja det är verkligen en Elgigant den där affären!
Det är precis som i videon - det finns något för alla!

Detta inlägg är reklam men mina egna åsikter

1 kommentar:

  1. Vi beter oss likadant på Elgiganten ;)
    Sambon kollar allt möjligt, sonen suktar på dataavdelningen och jag på vitvarudelen. Vi har en kyl/frys, en sån där "bara EN": kyl upptill, liten och trång frys nedtill... från typ 1982... Jag vill sååå ha en helkyl/helfrys sida vid sida. Men då måste vi riva några skafferier/skåp och typ möblera om hela köket *suck* En dag... kanske en dag <3

    SvaraRadera

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!