tisdag 11 juli 2017

Makens GrilleDille

Äntligen lunch! Ja har i två dagar nu haft full rulle fram tills just lunch. Igår dammsög och skurade jag huset. Idag har jag tvättat och klippt gräset, phu!
Full rulle!


Fast det är skönt att få det gjort innan lunch, så  att man sen kan ta tag i sånt man vill göra, som att sitta i solen med en kopp kaffe eller shoppa...
På tal om shopping så fyller Maken snart år och han har fått Grillee-Dille, han älskar att grilla. Och jag är inte sen med att göda detta nyfunna intresse (hallå - det kan ju ge mig en fri matlagningsdag!). Så jag har tänkt att hitta massa olika saker att ge honom för denna nya hobby.

Kom på att han förra året fick grillbestick och grillpinnar samt en sån där "beer-can-chicken" grej i bröllopspresent utav mig och  att de sakerna fortfarande står orörda på vinden, man kanske ska göra om gåvan haha!

Nåväl. nu ska jag ta min kopp och gå ut i solen (det blir ju regn till kvällen så jag vill passa på).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!