onsdag 2 augusti 2017

Mina bästa spa-tips!

Igår var verkligen min energi i botten. Det spelade ingen roll att jag hade sovit både gott och länge - jag kände mig helt enkelt dränerad och hade så känt i två dagar.
Så efter lite samtal med en väninna, så la jag mig i  ett välbehövligt bad och efter det tog jag sedan tag i att ha lite hemma-spa. Så  underbart att bara få  skämma bort sig själv och rensa kropp och sinne på dåliga energier.

Idag vaknade jag sedan upp, pigg som en lärka och med energierna på topp samt med en lyster i hyn!

Vill även du ge dig en härlig spa-boost utan att behöva gå hemifrån? De flesta av ingredienserna har du till och med (högst sannolikt) i ditt skafferi! På länkarna nedan finner du mina tidigare inlägg om de olika metoderna jag använder.
Få silkeslena sommarben med härlig peeling
Få vackra sommarfötter snabbt och enkelt
Ge ditt ansikte  lyster och minska stora porer, acneärr samt rynkor på bara 30 sekunder

Ett extra tips är att göra sina läppar kyssäkta med hjälp av en kort massage av peelingen som man har till benen. Läpparna blir mjuka och härliga, tänk bara på att inte göra det fööör ofta ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!