måndag 18 juni 2018

Hitintills - en bra sommar

blogg västra götalandslän, influencer västra götalandslän, inluencer livsstil, influencer göteborg, vardagsblogg, livsstilsblogg, mittljuvahem, mitt ljuva hem, hemmafru, sveensk hemmafru, hemmafru sverige, hemmaffru blogg,
Vilka härliga dagar vi har haft nu både i maj och juni. Det har varit sol och en underbar värme. Så fantastiskt!
Nu närmar sig midsommar med stormsteg och dessvärre utlovar väderrapporterna regn under veckan. Hoppas det hinner regna klart tills fredag, vore ju härligt att få sol till midsommar helgen. Veckan efter midsommar har Maken tagit semester.

Ska bli härligt att vara tillsammans lite, kanske åka till stranden - eller fixa klart lite i trädgården, träffa vänner och komma ikapp med lite serier. Japp man har aldrig så mycket att göra som när man har semester haha, stackarn.

På tal om midsommar, så har vi inget speciellt planerat. Det blir lite sill-lunch och sedan till kvällen grillning. Det var mer uppstyrt förr, när barnen var små. Då ville man ta sig någonstans där det var en stor midsommarfirande med allt vad det innebar. Men mer om sånt skriver jag i ett inlägg som kommer på onsdag. Mina barndomsminnen från midsommar.
Det är ändå på gott och ont. Även om det är bekvämt och skönt att bara vara hemma - så saknar man ändå det där med att knata runt på en äng, se midsommarstången resas,lyssna till dragspel och sång och allt det där.

Nä, nu är tvätten klar - bäst att hänga ut den innan regnet kommer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!