måndag 9 juli 2018

Tillbaka till verkligheten

svensk blogg, livsstilsblogg, influencer västra götaland, livsstil influencer, mittljuvahem, mitt ljuva hem, vardagsblogg,Så var det måndag igen.
Men just denna måndag kändes inte särskilt tung - vi har haft en härlig semestervecka, Maken och jag. Vi har spenderat den i solen - även om det ena dagen var för att ta hand om ogräset och nästa dag var på en uteservering, så var den väldigt välbehövlig.
Det var härligt. Idag utlovas det åska. Och ja, jag menar UTLOVAS regn och åska. Det behövs, gräsmattan är tyvärr helt gul efter det här underbara sommarvädret. Så måndag till ära - har jag städdag idag. För att få ordning och reda runt om i huset. svensk blogg, livsstilsblogg, influencer västra götaland, livsstil influencer, mittljuvahem, mitt ljuva hem, vardagsblogg,
Min familj, Make och barn
På en uteservering för att kika på VM
Renoveringen av garaget börjar gå mot sitt slut oxå. Vi har byggt upp en yttervägg istället för porten som satt där innan och nu ska vi sätta igen ett avlopp samt installera ett element och få upp nya innerväggar, så snart kan Dottern få ett rum med egen ingång. det blir bra.

Men snart har Maken semester igen - i augusti - det ser vi nu fram emot!

1 kommentar:

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!