fredag 3 augusti 2018

Res-reportage Stockholm-Helsingfors tur och retur

travelblog, travelblogger, res reportage, resereportage, silja line, svensk resblogg, resblogg, res influencer, turism influencer, influencer resor, kryssning, influencer västra götaland, livsstilsblogg, mittljuvaheminsta, mittljuvahem, mitt ljuva hem travelblog, travelblogger, res reportage, resereportage, silja line, svensk resblogg, resblogg, res influencer, turism influencer, influencer resor, kryssning, influencer västra götaland, livsstilsblogg, mittljuvaheminsta, mittljuvahem, mitt ljuva hemDetta var en av mina första rese-reportage. Då bodde vi i Stockholm och tog en sån resa som många gör, över till Helsingfors.

En kryssning på 40 timmar som då erbjöd god mat, underhållning, en bit flärd och en del nostalgi.
Jag skriver om hur det var ombord på fartyget och hur jag imponeras av underhållningen - som just då var magiker-inspirerat som jag är barnsligt förtjust i. Jag skriver även om ett restaurang besök utöver det vanliga, när vi besöker restaurangen Zetor, som är belägen i Helsingfors  och känd för sin inredning av Traktorer, som jag älskar. 


travelblog, travelblogger, res reportage, resereportage, silja line, svensk resblogg, resblogg, res influencer, turism influencer, influencer resor, kryssning, influencer västra götaland, livsstilsblogg, mittljuvaheminsta, mittljuvahem, mitt ljuva hem zetor restaurang, Vill ni läsa hela artikeln så ligger den här uppe under fliken resor - en flik som jag kommer att fylla på under månaden med fler trevliga resmåls reportage :)

Eller klicka på länken ------>Här<-------

1 kommentar:

  1. Härligt det måste jag göra någon dag!

    Jag har märkt jag mår bäst utan något preventivmedel alls :) Spiral hade min vän och blev gravid, så det vågar jag inte haha

    SvaraRadera

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!