onsdag 1 augusti 2018

Resan är bokad!


Nu ska vi ut och resa!
Denna gång blir det jag och lilla mamma som ska åka iväg på en veckas semester.  Det ska bli sååå härligt.
Självklart kommer jag sakna Maken, barnen och pälsklingarna, men det ska ju bli sååå skönt (igen)!!

reseblogg, influencer västra götaland, influencer resa, reseinfluencer, mittljuvahem, mitt ljuva hem, mittljuvaheminsta, travelblog, travelblogger,

Mamma och jag valde att gå på ett säkert kort, så vi bokade in oss på samma hotell som jag, Maken och Sonen bodde på för två år sedan. Det ligger i utkanten av Side och är helt fantastiskt. Vi valde att unna oss All-Inclusive, vilket gör hela semestern smidigare och maxa vår avslappning. Ingen stress här inte!
Nu är det ca 30 dagar kvar, så nedräkningen har börjat!

För att ”fira” detta tänkte jag ha lite ”rese-tema” här på bloggen och ge er mina bästa rese-tips och hacks samt dela med mig av mina tidigare researtiklar som jag skrivit (japp en gång i tiden skrev jag rese-reportage för olika tidningar). Hoppas ni hittar nåt guldkorn!


1 kommentar:

  1. Va härligt det låter, önskar också att jag hade en tripp inplanerad men det får bli till nästa år istället. Kram Eva

    SvaraRadera

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!