torsdag 22 november 2018

Hund-Säkra julen!

Låt pälsklingarna få en (H)underbar jul 

Förlåt, kunde inte låta bli hihihi

mittljuvahem, mittljuvaheminsta, mitt ljuva hem, livsstilsblogg, vardagsblogg, influencer livsstil, influencer göteborg, influencer västra götalands län, hundblogg, blogg om hundar, farligt för hund, bra för hund, hund jul, hemmafru, svensk hemmafru, swedish housewife
För min del så har jag några små inredningsregler som jag går efter när det gäller julen och mina Pälsklingar.
Även om jag älskar glittergirlanger osv. så väljer jag att inte ha dem så att vovvarna kan nå dem,  även om jag nu även lär dem att dessa är "ajaj".

Så här nedan delger jag mina tips:

* Tänk på att glitter och liknande ser väldigt gott ut för våra fyrbenta vänner, men det är även livsfarligt för dem att få i sig. De smala strimmorna av glitter kan, om de äts, vira sig runt tarmar och annat och skapa svåra problem för hunden.

Julgranskulor är ju väldigt roligt att leka med, så se till att du har dem i plast, då de i glas väldigt lätt går sönder och oftast går i tusentals små små bitar.

mittljuvahem, mittljuvaheminsta, mitt ljuva hem, livsstilsblogg, vardagsblogg, influencer livsstil, influencer göteborg, influencer västra götalands län, hundblogg, blogg om hundar, farligt för hund, bra för hund, hund jul, hemmafru, svensk hemmafru, swedish housewife

Granbarr blir väldigt vassa när de torkat och fastnar lätt i tassar och mun på våra pälsklingar.

Många av våra julblommor, så som julstjärna, hyacinter och amaryllis m.fl. är giftiga, så håll dem borta från vovvarna.

* I juletider äter vi mycket choklad, så tänk på att det är godis endast menat för människor, det är giftigt för hundar.(jag kommer även med en lista över vad som är nyttigt och vad som är skadligt för vovvar att äta)

* Om du har en lekfull/nyfiken hund, så kan det vara bra att fästa granen i väggen med

mittljuvahem, mittljuvaheminsta, mitt ljuva hem, livsstilsblogg, vardagsblogg, influencer livsstil, influencer göteborg, influencer västra götalands län, hundblogg, blogg om hundar, farligt för hund, bra för hund, hund jul, hemmafru, svensk hemmafru, swedish housewife
hjälp av ett snöre, så om olyckan är framme, får inte hunden granen över sig.
Se även till att ha lagt tejp eller liknande på julgransbelysnings sladden, så inte din vovve är där och biter.

Det finns såklart en massa annat att tänka på för din lilla vovve och nästa vecka tipsar jag om smarta saker att göra med din pälskling både ute och inne.
Under tiden på bloggen blir det som vanligt goda recept, inredningstips och nu till jul - lite extra idéer hu ni får julfint samt några bra tips på presenter till era nära och kära.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!