torsdag 24 januari 2019

Hitta rätt kakel och klinker, snabbt och enkelt till både badrum och kök

I samarbete med Kakelgallerian
Nu har vi bott i vårt hus i snart fyra år och jag trivs med det i dess helhet, förutom i 
badrummet.  Varför är det alltid så? Alltid något som måste fixas…
Fast detta ska ändå bli kul. Att hitta rätt klinker och kakel, kan ju i vanligt fall vara en hel djungel och riktigt svårt i sig – men tack vare att jag har hittat till Kakelgallerian, så underlättar det något enormt!

Här kan jag hitta de flesta leverantörerna kakel och klinkers – samt att Kakelgallerian även importerar från några av Europas bästa kakeltillverkare! Här finns plattor i alla former
kakelgallerian, köpöa kakel, hitta rätt kakel, köpa klinkers, reenovera badrum, bygga badrum, mittljuvahem, mitt ljuva hem, mittljuvaheminsta
kakelgallerian, köpöa kakel, hitta rätt kakel, köpa klinkers, reenovera badrum, bygga badrum, mittljuvahem, mitt ljuva hem, mittljuvaheminsta- hexagon, fyrkantiga, rektangulära.  glasmosaik, kakelmosaik, samt marmor i både stora och små modeller. 

Självklart har de alldeles ypperliga kakel och klinkers även till andra delar av huset, jag skulle gärna vilja sätta som en fondvägg av det mönstrade kaklet – för att ge en mer ombonad känsla vid spisen, eller kanske det mönstrade hexagonkaklet bakom toaletten – ursnyggt!

Och för den som till exempel älskar marmor - så kan man få det i 
alltifrån stora bänkskivor till minsta lilla mosaikplatta.
Jag tycker att det är skönt att kunna hitta allt på samma sajt, inte behöva hoppa runt. Här kan jag hitta det jag behöver till golv och väggar samt mycket mer!

kakelgallerian, köpöa kakel, hitta rätt kakel, köpa klinkers, reenovera badrum, bygga badrum, mittljuvahem, mitt ljuva hem, mittljuvaheminsta

Förutom ett stort utbud av kakel, klinkers och allt det jag nämnt ovan, så har de tack och lov även handfat, krokar m.m. så kan man verkligen få det till sitt, helt individualiserat och personligt! 
Och jag är ju just så, vill inte vara som alla andra – så varför ska mitt badrum vara det? Därför är det roligt att även kunna välja från andra tillverkare - som inte är så vanliga här i Sverige.

Nu ska jag sitta och välja, jämföra och fundera på om det blir ett badrum med fondvägg, helt i marmor - eller kanske med en massa bling...


Vill ni få inspiration - eller hitta just rätt kakel/klinkers för just er? Gå in på KakelGallerian.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!