tisdag 22 januari 2019

När Maken frågade frågan

Vem är det som ska fria? Måste man fria? 
planera bröllop, allt om kyrklig vigsel, gifta sig i kyrkan, bröllopsblogg, blogg om bröllop, mitt ljuva hem, mittljuvahem, mittljuvaheminsta, bröllopsfest, bröllopsmiddag, underhållning bröllop, frieri
Idag lever vi i ett jämställt samhälle, så nog tycker jag att vem som i förhållandet kan fria (även om man säger att kvinnornas dag att fria är på skottdagen). Fast jag blev extra glad dagen då Maken valde att fria till mig.
Han hade planerat det så fint, med rosor, överraskningar och vänner. Helt perfekt i mina ögon.
planera bröllop, allt om kyrklig vigsel, gifta sig i kyrkan, bröllopsblogg, blogg om bröllop, mitt ljuva hem, mittljuvahem, mittljuvaheminsta, bröllopsfest, bröllopsmiddag, underhållning bröllop, frieriEtt frieri behöver absolut inte vara storstilat, men kanske bör det vara lite genomtänkt, så man inte bara hafsar upp en ring och stakar fram några ord. Näe, lite finess måste det vara, tänk på att det är en gest som kommer att minnas hela livet ut.

Då Maken friade till mig, hade han bjudit in några från släkten och några vänner att komma till en uteservering jag satt på (satt och väntade på Maken för att vi skulle ses där). En efter en kom de med varsin ros, även okända människor kom förbi och lämnade av en ros
planera bröllop, allt om kyrklig vigsel, gifta sig i kyrkan, bröllopsblogg, blogg om bröllop, mitt ljuva hem, mittljuvahem, mittljuvaheminsta, bröllopsfest, bröllopsmiddag, underhållning bröllop, frieri
Min brudbukett, med likadana rosor som från frieriet
(Maken stod längre bort - utom synhåll- och frågade om de kunde lämna rosor till mig). Till slut kom Maken - till vår låt och gav mig de tre sista rosorna och gick ner på knä inför vänner o släkt, samt alla de andra som satt på uteserveringen. 
Och självklart fick han ett Ja.

Sedan var det likadana rosor som jag valde att ha i min brudbukett,  som jag satte ihop själv - till det ynka priset av 100 kr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!