torsdag 17 januari 2019

Satsa på en fototapet som fondvägg!


I samarbete med Pixers.se

renovera, tapetsera vägg, snygg fototapet, självhäftande fototapeterIbland kan man känna för att göra om hemma. Fast många gånger är detta kopplat till stora kostnader.
En fondvägg kan lyfta stämningen i ett helt rum och självklart kan man måla en vägg i en accentfärg, men något som verkligen gör pricken över i:et, så satt säga, är en fototapet.
För tänk dig.
Tråkiga väggar i köket – de pimpas enkelt upp med en snygg fototapet som ”backsplash” – exempelvis i ett trendigt marmormönster med en laminatbehandling som 
gör den tåligare eller varför inte klä köksluckorna med någon häftig vinyltapet vilken är avtorkningsbar.
I ett vardagsrum jag såg, hade de gjort ett riktigt statement - med en fototapet där det hela såg ut som ett konstverk – så himla snyggt! Samma sak med väggen bakom toaletten (som ni kan se på bilden)– som annars är så tråkig – vart där riktigt häftig med en fondvägg.
Hos Pixers.se finns många olika sorters fototapeter, det finns de som man kan flytta på (ha i ett rum föst och sedan förflytta till ett annat) de finns de som är liiite mer
renovera, tapetsera vägg, snygg fototapet, självhäftande fototapeter
slitstarka som gör sig bra i exempelvis kök och det finns de som passar sig utmärkt på till exempel toaletter.

Alla fototapeter från Pixers är enkla att montera då de är självhäftande, de är väldigt hållbara, gjorda i ekologiska material och de låter väggarna andas (såatt det inte samlas fukt bakom tapeten som det lätt gör annars).

Det blir en helt unik atmosfär när man väljer att ha en fototapet i ett rum, det blir en helt annan känsla. Jag har redan tänkt ut vilken jag ska satsa på, kolla du också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!