fredag 8 februari 2019

Hitta rätt knoppar och beslag till köket!


Köket är hemmets hjärta - iallafall hemma hos oss. Här sitter vi tillsammans och äter både och frukost och middag. Det är här vi har läxläsning, finmiddag och ibland en sån där härlig kvällsfika ihop.

Därför är det viktigt att ha det fint i köket, att det är ett ställe man trivs i och kanske ännu viktigare att ha bra kvalité på materialen som köket är gjort utav då det ska hålla länge. 
Det är något jag verkligen inser nu när vi ser oss om hur vi ska renovera just vårat kök .
Vi har bestämt oss för att endast renovera det – genom att måla om stommar och luckor samt att byta ut alla kökshandtag
Idag har vi ett kök med köksluckor i ek och mässingshandtag. Det är inget fel på köket i sig, men det känns lite daterat.

Istället står vi och funderar på färgval för luckorna. Ska det bli klassiskt vitt, med beslag i borstat stål, ljusgrå luckor med kökshandtag av högpolerad mässing eller lantligt ”shabby chic” med porslinsknoppar till beslag? Det är en djungel och allt känns rätt beroende på humör.

Därför hade jag tur som hittade till Frontapply.se – där kunde jag via deras sorteringsfunktion hitta passande kökshandtag och beslag utifrån finish, utförande samt till och med CC-mått! Så bekvämt!
Nu gäller det bara att välja vilka jag vill ha för i denna nätbutiken finns det över 1000 kökshandtag och knoppar att välja bland. 

Nä, nu har jag inte tid med det här, nu ska jag ta mig en kaffe och sätta mig i köket för att bestämma mig för hur det ska bli här i vårt kök, så att det blir ett kök att trivas i, för just nu är det i ett extremt behov utav en uppdatering!
Sa jag att jag är i handtagshimmelen? In och kika du med vettja – hos Frontapply.se så kanske du kan förnya ditt kök du med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!