söndag 31 mars 2019

Bästa med barndomen - sandlådan


i Samarbete med Bygghemma.se
Är det något som hör barndomen till så är det väl ändå gungor och sandlåda! Just när det gäller det sistnämnda så är det ett så enkelt men samtidigt mångsidigt lekverktyg som man kan ge sitt barn.
Sandlådan är ju även väldigt bra för barnens motorik och fantasi. Ena dagen kansandlådan vara ett bageri som bjuder hela grannskapet på sandkakor av högsta kvalité,nästa dag agerar det garage, geggamoja-pool eller slottspark.
Ja, lägg till hink och spade, kanske nån bil eller docka och lite vatten – så är fantasin och leken oändlig.

När det kommer till vilken sorts sandlåda man vill ha, så är det även där – nästintill oändligt  med möjligheter. Det finns budget och det finns lyx – såklart. Det finns runda, fyrkantiga, ovala eller åttkantiga. Det finns de i trä, de i plast, de som är upphöjda och de som man kan gräva ner en bit i gräsmattan – smaken är ju som baken!


Något jag gillar extra mycket är de sandlådor med ”vuxen-sittplatser” där man har en bänkmed ryggstöd. Detta ryggstöd kan sedan efter leken sen är klar, fällas ner som ett lock över sandlådan – för att skydda sanden från att förbipasserande katter ex. ska lämna små ”överraskningar”  i sanden… Ja – det finns självklart även andra sorts överdrag och skydd att ha här oxå.
Andra lek-tillbehör, som till exempel gungor, rutschkana eller klätterväggar finns ju också att investera i. För att investera i utelek – är att investera i ens barns motorik!

Allt detta finner du hos Bygghemma.se , vare sig du vill ha budget varianteneller lyx så är det alltid enkel montering så man snabbt kan komma tilllekdelen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!