torsdag 7 mars 2019

Hitta rätt lekstuga för barnens bästa lek!

I samarbete med Polhus.se

Går ni i tankar att köpa en lekstuga till barnen? Gör det säger jag! Ni kommer inte att ångra
er – och era barn kommer att tacka er!
Jag själv har många bra, trevliga och väldigt roliga minnen från när jag och mina syskon och/eller vänner lekte i vår lekstuga. Just en sån lekstuga som vi hade finns hos Polhus.se .

Jag minns vår lekstuga med glädje än idag, mamma hade till en början inrett den så fint, med vitmålat golv, gulmålade väggar med rosor på, fönstren hade så söta gardiner och vita spröjs, utanför hade vi en liten veranda där vi kunde sitta och viska till varandra om grannpojkarna… 

Här hade vi affär, dockdagis och trampbils-garage ja vi hade till och med övernattning i vår lekstuga om somrarna! Vi hade så mycket skoj där.
Sen när vi vart lite äldre, så bjöd vi in grannpojkarna till vårt klubbhus - som det då fick heta. Där inne hade vi hade bytt ut mammas fina målning till en vägg täckt av tuffa affischer… Här inne var det vår ”safe-zone” det berättades hemligheter och åts godis innan middagen.


Ja, ni vet väl själva, ni som har haft en lekstuga. De bidrar till så mycket kreativitet inom lek och fantasi. Hos Polhus.se finns flera olika sorters lekstugor, det finns de med förstukvist och blomlådor eller varför inte en med veranda och ett litet sött staket och skorsten – det finns till och med de som har ett litet loft inuti – de ser verkligen ut som riktiga små hus!! Det bästa med dem är att de levereras hem och man kan enkelt montera ihop lekstugan på en dag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!