torsdag 28 mars 2019

Nya vackra tavlor

textartse, posters, quote poster, kärlekskartan, renovering, diy. mittljuvahem, mittljuvaheminsta, mitt ljuva hem, livsstilsblogg, vardagsblogg, influencer livsstil, influencer göteborg, influencer västra götalands län, mittljuvahem, mittljuvaheminsta, mitt ljuva hem, livsstilsblogg, vardagsblogg, influencer livsstil, influencer göteborg, influencer västra götalands län, hemmafru, svensk hemmafru, swedish housewifeIbland behöver man förnya sig. Som nu, jag har redan målat om i köket och har nu tagit tag i hallen, så skönt att få det nytt och fräscht.
Så kan jag även känna med mina tavlor, ofta har man "samma gamla" som sitter uppe, men nu är jag i en period då jag behöver lite ombyte och då är det himla kul att köpa in lite olika posters att ersätta tavlorna med.

Jag har i samarbete med textart.se fått två superfina posters till mig, de har bra kvalité och det finns så himla många olika att välja ibland. Just nu får ni även 15% rabatt med koden mittljuvaheminsta ! Superbra ju!
Jag valde en Quote-poster - med ett quote som jag verkligen gillar och så valde jag KärleksKartan, då jag tyckte att den var så

himla söt.

Hoppas ni hittar något att sätta upp på väggarna för ni vet väl att ombyte förnöjer!  På textart.se´s sida finns det massor att välja bland, det tog lång tid för mig att välja haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!