måndag 20 maj 2019

Sök lån med enklare.se

i samarbete med enklare.se

När man kommer på att man vill (och kan) bygga en pool, renovera köket eller rusta upp barndomshemmet – då är nog det som är jobbigast – att gå till banken.

Där får man stå med mössan i handen och bedyra att det man vill göra är genomförbart och hur mycket man planerat och ordnat runt det. Det känns lite som att banken ser ner på en när man kommer med sina planer och önskningar.

Det kan man tack och lov slippa nu. Hos enklare.se kan du ansöka hos flera banker samtidigt. Bland svaren får du även se lånmöjligheter hos andra finanspartners du kanske inte tänkt på. Sedan får du enkelt svar och kan se igenom alla erbjudanden genom att logga in med bank-id. Behöver du sedan tips och råd om vad du ska välja – eller något annat om lånen – så kan du enkelt starta en chatt med någon av enklare.se ´s kundtjänstpersonal. Det erbjuder de utan någon extra kostnad!

Allt detta kan du göra hemma framför din dator eller i din mobil. Enkelt va?
Så skönt att kunna slippa den kontakten med banken – eller att behöva vänta på att en bankman ska bli ledig (såna möten kan ta veckor!)

Så nu kan du mycket enklare ansöka till just det som du vill göra – och det är ju inte att sitta i massa möten med din bank!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!