onsdag 16 oktober 2019

Bra tips för dig som ska ta körtkort

I samarbete med körkortskolan.se

Testa dina kunskaper i gratis teoriprov. Alltså jag ryser. Oj vad man tragglade med dessa teorifrågor, ändå ångrar jag inte en enda sekund att jag pluggade och till slut tog mitt körkort. Jag är nog glad för det varje dag. Men för min del var det en lång väg dit.

Det är ju så mycket nytt som man måste lära sig och kunna just under den perioden då man läser på och övningskör inför körkortet.
Jag läste boken om och om. Gick till körskolan och läste pärmar och gjorde prov på deras datorer. Dag ut och dag in.

Nu har det, tack vare Körkortskolan.se blivit lite enklare. Nu kan man läsa på och testa sina kunskaper på deras sida - eller via deras app.
Allt man behöver göra är att registrera sig hos dem. Man kan där läsa allt gällande körkortsfrågor så som; trafikregler, trafiksäkerhet, fordonskännedom, miljö, skyltar och personliga förutsättningar. Till de finns det även övningar att testa på  och självklart får man testa det stundade teoriprovet.

För att göra allt detta även tillgängligt för fler så finns det även via rörligt media, dvs en hel del videos som på ett pedagogiskt vis tar dig igenom allt -  och självklart finns det översatt till fler språk än svenska.


Så har du inte körkort tycker jag att du ska gå in och registrera dig på sajten körkortskolan.se för att kunna ge dig chansen till ett alldeles eget körkort! Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!