tisdag 7 januari 2020

Få det nytt och fräscht med en tavelvägg!

i partnerskap med Desenio.se 

Julen är förbi och bortstädad och nu vill jag bara ha nytt och vår.
Något som jag börjat titta lite extra på är våra väggar här hemma. Jag känner att jag vill göra precis så som jag gör med de mesta av mina inredningsprylar (ni vet kuddar, filtar, krukor och dekorationer) - jag vill byta ut dem per säsong.
Ja, eller alltså inte byta ut väggarna utan mer, byta ut det som sitter på väggarna.
Liva upp lite med nya tavlor och posters.

Det är ju så himla lätt att förändra atmosfären i ett rum bara genom att byta ut väggkonsten.
Jag menar, en stor äldre tavla, säg släktklenod, med tung maffig guldram kräver rätt tunga "likvärdiga" möbler runt sig, och bara det kan vara rätt utmattande i ett rum.

Medans samma vägg kan få sköljas över av en hel hop tavlor, i något som vi i inredningskretsar kallar för Tavelvägg.
Här får flera motiv och typer plats, olika storlekar och konstverk delar likvärdigt på väggen och passar enkelt till vilka möbler som helst.
Känslan i rummet blir direkt mer luftig och lätt.


Och det behöver inte ens kosta en förmögenhet! Hos Desensio.se kan du köpa posters, ramar och tavlor till bra priser!
Och det bästa av allt, du kan få superbra tips och hjälp på deras hemsida - eller till och med skapa din egna tavelvägg (så himla härligt att kunna sitta själv och se hur det kan komma att se ut!), för att sen bara klicka på kassan och få hem det, fantastiskt!

I deras magasin på hemsidan ( Desenio.se ) kan du få väldigt mycket inspiration, där finns tips för alla smaker och plånböcker, med olika färger och former!
Under fliken Reportage, får du ta del av inspirerande berättelser om hur folk har det hemma med sina tavelväggar och tanken bakom, samt upplyftande historier om några av Desenio´s designers! Så intressant! Jag fastnade så länge och vill nu göra om alla mina väggar!

Så gör nu så här, ta tag i städningen. Röj en vägg. Gå in på Densio.se och skapa DIN individuella tavelvägg och se sen hur hela ditt rum kommer till liv! Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!